Аеропорт Львова призупиняє виконання авіарейсів через складну ситуацію із Covid-19

Середа, 17 червня 2020, 11:27

Через продовження карантину аеропорт "Львів" тимчасово не здійснює прийом та відправлення внутрішніх та міжнародних авіарейсів.

Про це повідомила прес-служба державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

"16 та 17 червня 2020 року Міжнародний аеропорт "Львів" не здійснює прийом та відправлення повітряних суден, що виконують внутрішні та міжнародні пасажирські перевезення, у зв’язку із продовженням на території Львівської області дії карантинних заходів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 №392" – йдеться у повідомленні.

Як наголосили у аеропорті, здійснюється постійний моніторинг ситуації, якщо вона покращиться, то керівництво аепопорту зможе найближчим часом прийняти рішення про прийом та відправлення літаків.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 19 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Станом на ранок 17 червня у області зафіксували коронавірус у 3227 осіб та 106 смертей, за добу виявили 155 нових інфікованих.

Із 15 червня в Україні відновили міжнародне пасажирське авіасполучення, а ще 12 червня уряд відкрив пункти пропуску в аеропортах і дозволив в’їзд іноземцям.

Мітки: COVID-19, авіаперевезення, аеропорт Львів, Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького, новини львова