Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Кам]янка-Бузька ЦРЛ

kbmr.gov.ua

Четвер, 2 липня 2020, 12:20

Кам'янка-Бузька лікарня обмежена в наданні вторинної медичної допомоги мешканцям району

Кам]янка-Бузька ЦРЛ

У Кам'янці-Бузькій центральній районній лікарні повністю відсутнє надання вторинної медичної допомоги, окрім лікування Covid-19.

Про це повідомляє Кам'янка-Бузька об'єднана територіальна громада.

Міська рада Кам'янки-Бузької надіслала звернення прем’єр-міністру Денису Шмигалю, міністру охорони здоров’я Максимк Степанову, голові Львівської ОДА Максиму Козицькому та інших посадовцям задля врегулювання ситуації з ненаданням мешканцям ОТГ вторинної медичної допомоги.

"На сьогоднішній день в нашій громаді повністю відсутнє належне надання послуг вторинної медичної допомоги Центральною районною лікарнею м. Кам’янка-Бузька, за винятком лікування Covid-19 (оскільки вона є однією з опорних госпітальних лікарень Львівщини по лікуванню Covid-19)" – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, депутати міськради планують звернутися до Національної служби здоров’я України з вимогою покращити фінансову базу Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні, бо коштів, які виділяє НСЗУ є недостатньо і вони не покривають повною мірою всіх витрат на лікування хворих з коронавірусом.

Нагадаємо, станом на сьогодні в Україні зафіксували 45 887 випадків зараження коронавірусом та 1 185 смертей. 

Раніше обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 7 липня карантин через складну ситуацію із коронавірусом, однак з 26 червня Укрзалізниця відновила залізничне сполучення зі Львовом.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю. А з 10 червня відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.