Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 3 липня 2020, 09:30

За добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 152 – до 5882

медичний заклад у Львові

Станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 5882 осіб та 157 смертей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.00 год у Львові та Львівщині підтвердили 5882 випадки інфікування коронавірусом, з них 157 випадків смертельні, а 873 пацієнтів одужали.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 6278 осіб, госпіталізовані – 1098, на амбулаторному лікуванні – 5180 осіб, виписані – 922 особи.

Зараз у лікарні перебуває 176 осіб, з них в реанімації – 6 осіб, на апараті ШВЛ – 2 особи.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1053 ПЛР-тести, з них з нових проб – 744 ПЛР-тести. Відтак, 152 – позитивні, з них з нових проб – 114. Серед них львів'ян – 54. 

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 7 липня карантин через складну ситуацію із коронавірусом, однак з 26 червня Укрзалізниця відновила залізничне сполучення зі Львовом.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю. З 10 червня в Україні відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи, а з 2 липня дозволили працювати кінотеатрам.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.