Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ukr.obozrevatel.com

П'ятниця, 14 грудня 2012, 18:01

Станція швидкої допомоги у Львові отримала 100 тис. грн. додатково для оплати за газ

На 99,9 тис. грн. збільшать видатки станції швидкої та невідкладно медичної домоги на оплату послуг газопостачання за грудень.

Відповідне рішення сьогодні, 14 грудня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, інформує кореспондент Варіантів

Видатки збільшать у зв’язку з передачею установи із 1 січня 2013 року на утримання з обласного бюджету Львівської області за рахунок зменшення таких видатків на лікарні, йдеться в інформаційній довідці до проекту рішення.

Також виконком ухвалив збільшити на 27,7 тис. грн. видатки на надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим за рахунок субвенції з обласного бюджету області.

На 9,9 тис. грн. збільшлись видатки на нарахування на заробітну плату департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Ще 21,4 тис. грн. отримала додатково Сихівська районна адміністрація на оплат електроенергії, теплопостачання та нарахувань на заробітну плату за рахунок зменшення коштів на оплату інших послуг.

На 105,9 тис. грн. зросли видатки для Личаківської та Шевченківської районних адміністрацій на виконання рішень судів за рахунок перерозподілу видатків на управління.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.