Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 18 листопада 2020, 18:15

18 листопада: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 18 листопада, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що цього дня світ відзначає День кнопкового телефону, День Міккі Мауса, Всесвітній день боротьби проти хронічної обструктивної хвороби легень, Всесвітній тиждень правильного використання антибіотиків, Всесвітній день географічних інформаційних систем, Міжнародний день вина "Зінфандель".

В Україні – День сержанта ЗСУ, в Узбекистані – День прапора, у США – День окультизму, День принцес, День цибулевого супу-пюре, в Латвії – День Незалежності, у Німеччині – День покаяння і молитви.

Православна церква 18 листопада вшановує пам'ять архієпископа Іони. У народі це свято прозвали "День іони". За повір'ям, саме 18 листопада можна приманити щастя, розкидаючи рано вранці біля будинку дрібні монетки та вироби, зроблені своїми руками. 

Також українці цікавилися, що вчора відбувся матч заключного 6-го туру групового етапу Ліги націй 2020-2021 між Францією та Швецією. Франція перемогла з рахунком 4:2.

Цей запит набрали понад 5 тисяч українців. 

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- До Червоноградської райради проходять вісім партій;

- Віктюка поховають на Личаківському цвинтарі;

- На Дрогобиччині за добу зафіксували найбільше інфікованих на Covid-19;

- 6 нардепів з Львівщини не голосували за закон, необхідний для завершення децентралізації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.