Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зимові свята у Львові

Середа, 25 листопада 2020, 16:41

Кабмін підтримує ідею запровадження карантину на зимові свята

зимові свята у Львові

Кабінет міністрів розглядає жорсткий карантин на новорічні й різдвяні свята як один із варіантів розвитку подій.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні, 25 листопада, під час засідання Кабінету міністрів України прем’єр-міністр Денис Шмигаль, наразі уряд готується до всіх можливих сценаріїв, зокрема і до можливого введення карантину зимових свят. 

"Ми розуміємо, що кінець грудня та початок січня – це період новорічних свят. Це зустрічі, ярмарки, тісні контакти між людьми. І все це може дати значний поштовх до сплеску хвороби, якого медична система може не витримати. Уряд не приховує та говорить відкрито, що ми розробляємо план реагування на випадок погіршення ситуації", – заявив Шмигаль.

За його словами, минулого тижня уряд розіслав опитування всім головам міст щодо того, які обмеження вони вважають найбільш доцільними та оптимальними.

"Вже маємо думку голів ОДА. Тепер очікуємо на позицію міських голів", – додав Шмигаль.

Нагадаємо, вчора міністр культури Олександр Ткаченко заявляв, що пропонує запланувати двотижневий карантин, прив’язаний до новорічних свят, та відмовитись на Різдво та Новий рік від масових заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.