Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пустомитівський район

Понеділок, 30 листопада 2020, 11:33

На Пустомитівщині за добу зафіксували найбільше інфікованих на Covid-19

Пустомитівський район

За добу у Пустомитівському районі зафіксували 33 нових випадків інфікування коронавірусом, що найбільше з-поміж усіх районів області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 30 листопада, у Львівській області підтвердили інфікування на Covid-19 за добу у 442 особи, найбільше – у Львові (215), Пустомитівському (33), Яворівському (24) та Сокальському (разом з Червоноградом – 24) районах.

Нагадаємо, 11 листопада уряд запровадив в Україні "карантин вихідного дня", який діятиме до кінця місяця, та скасував поділ країни на карантинні зони. Під час цього карантину, у суботу та неділю, мають працювати лише продуктові магазини, аптеки, АЗС, фінансові установи, СТО, доставка їжі, торгівля засобами гігієни, ветеринарними препаратами і кормами.

Загалом карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня, продовжили до 31 грудня, однак 13 жовтня уряд вніс зміни до індикаторів та критеріїв, якими визначається карантин на території країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.