Гримак та її заступникам встановлять щомісячні премії та надбавки до зарплати

Четвер, 17 грудня 2020, 14:54

Депутати планують встановити голові Львівської облради та її заступникам посадовий оклад та премії на 2021 рік.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому до розгляду на наступній сесії Львівської обласної ради.

Згідно із проектом рішення, з 1 січня 2021 року встановлюються умови оплати праці голови обласної ради Ірини Гримак, першого заступника Євгена Гірника та заступника Юрія Холода на 2021 рік.

Зарплата Ірини Гримак у 2021 року складатиметься із:

- посадового окладу згідно зі штатним розписом;

- надбавки за 1 ранг посадової особи місцевого самоврядування;

- надбавки за  вислугу років у розмірі 25% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг;

- надбавки за виконання особливо важливої роботи  в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

Також Гримак отримуватиме щомісячно премію у 100% від зарплати, а щорічно – матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної зарплати.

Перший заступник голови обласної ради Євген Гірник у 2021 році отримуватиме: посадовий оклад; надбавку за 4 ранг посадової особи; надбавку за вислугу років у розмірі 15% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років; щомісячне преміювання в розмірі до 100% посадового окладу.

Також щорічно йому виплачуватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної зарплати.

Заступник голови обласної ради Юрій Холод у 2021 році отримуватиме:

- посадовий оклад згідно зі штатним розписом;

- надбавку за 4 ранг посадової особи місцевого самоврядування;

- надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років;

- щомісячне преміювання щомісячно в розмірі до 100% посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Йому також щорічно виплачуватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Нагадаємо, на першій сесії, яка відбулася 1 грудня, головою Львівської обласної ради обрали Ірину Гримак від "Європейської Солідарності", а її заступниками стали: перший заступник голови Львівської облради – депутат ВО "Батьківщина" Євген Гірник та заступник голови Львівської облради – депутат від "Слуги народу" Юрій Холод.

Додамо, на місцевих виборах-2020 до облради обрали 84 депутати від дев'яти політичних партій. Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" у раду пройшли 28 депутатів, від партій "Слуга народу", "Об'єднання "Самопоміч" – по 9 депутатів, від партій ВО "Батьківщина", "Голос" – по 7 депутатів, від партій ВО "Свобода", Українська Галицька Партія, Народний Рух України, "За майбутнє" – по 6 депутатів.

Мітки: голова львівської облради, Євген Гірник, заступник голови львівської облради, Ірина Гримак, новини львова, сесія львівської облради, Юрій Холод