Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

псевдоконтролери

let.org.ua

Понеділок, 1 березня 2021, 15:38

У Львові затримали пасажирів електротранспорту, які видавали себе за контролерів

псевдоконтролери

Працівники ЛКП "Львівелектротранс" виявили порушників, які видавали себе за контролерів для челенджу.

Про це повідомила прес-служба ЛКП "Львівелектротранс".

У п’ятницю, 26 лютого, працівники відділу контролю ЛКП "Львівелектротранс" виявили безквиткових пасажирів, які намагаючись уникнути відповідальності, представилися контролерами.

За словами заступника директора ЛКП "Львівелектротранс" Віталія Баранського, під час з’ясування обставин стало відомо, що особи не працюють на підприємстві та не мають права для перевірки проїзних документів у пасажирів.

"Здійснивши втечу, порушники у короткий термін були затриманіпрацівниками Шевченківського відділу поліції м. Львова. Свою поведінку пояснили, що це для челенджу", – розповів Віталій Баранський.

Керівництво ЛКП "Львівелектротранс" звертається до пасажирів дотримуватися правил користування міським електричним транспортом у Львові, адже від цього залежить якість перевезень, оновлення та модернізація рухомого складу, і в цілому покращення якості перевезень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.