Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 12 березня 2021, 17:30

Робота у Львові: шукають інженер-технолога та фахівця з ландшафтного дизайну

Львів

У підприємств Львова з'явилися вільні вакансії.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського центру зайнятості. 

Львівський міський центр зайнятості запрошує людей для працевлаштування на посади:

- водій автотранспортних засобів, зарплата – 18 000 грн. Вимоги: наявність водійських прав категорії с, е, е1; наявність картки водія для цифрового тахографа; перевезення бетонних виробів по Львівській області;

- інженер -технолог, зарплата – 17 000 грн: контроль за технологічними процесами виготовлення бетонних виробів; проведення вхідного контролю якості інертних матеріалів; проведення випробувань фізико-механічних властивостей в’яжучих речовин по європейських стандартах. спеціальність: технологія будівельних конструкцій, виробів та матеріалів;  моделювання складів бетонної суміші в лабораторних умовах;

- фахівець з ландшафтного дизайну, зарплата – 13 000 грн. Вимоги:          профільна освіта архітектура/ландшафтний дизайн; наявність портфоліо або посилання на проекти, в яких брали участь.

Додаткову інформацію можна отримати у фахівців відділу взаємодії з роботодавцями або за тел. 032-244-07-67, 032-244-59-91.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.