Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок у Львові

П'ятниця, 26 березня 2021, 17:02

Садовий анонсував закриття дитячих садочків

дитячий садочок у Львові

У місті закриють дитячі садочки у разі погіршення ситуації із Covіd-19.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У понеділок, 29 березня, міський штаб із протидії коронавірусу розглядатиме питання роботи садочків у Львові.

За словами міського голови Андрія Садового, станом на сьогодні ситуація із захворюваністю на коронавірус у Львові залишається складною, тому може виникнути потреба у введенні додаткових карантинних обмежень.

"Прогнозуємо, що наступні два тижні буде зростання статистики. Можливо, доведеться вводити нові карантинні обмеження. Польща, скажімо, повністю припинила роботу дитячих садочків. Ми це рішення будемо обговорювати на штабі вже в понеділок. Ситуація наразі йде вверх. Тому наше завдання – щоб усі хворі, які поступають, були госпіталізовані та мали якісне медичне лікування і догляд" – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, 23 березня Львівська область, яка перебувала у "помаранчевій" зоні, потрапила до переліку "червоних" областей, тому у області ввели обмежувальні заходи через погіршення ситуації із коронавірусом, а у Львові заборонили з 25 березня роботу непродовольчих ринків, закладів харчування, ТРЦ, розважальних закладів, нічних клубів та будь-які масові заходи.

Крім цього, з 16 березня навчальні заклади міста перевели на дистанційне навчання.

Також уряд заборонив українцям у "червоних" карантинних зонах перебувати на вулиці без вдягнутих масок.

Загалом карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 30 квітня 2021 року. А з 24 лютого запровадили адаптивний карантин: країну знову поділили на "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, в залежності від епідемічної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.