Шмигаль анонсував виділення 165 мільйонів для Центру легеневого здоров’я Львова

П'ятниця, 16 квітня 2021, 15:06

Медзаклад отримає з держбюджету 165 мільйонів гривень на ремонт відділень реанімації та інтенсивної терапії.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 16 квітня, перебуваючи із робочим візитом на Львівщині, прем'єр Денис Шмигаль відвідав Центр легеневого здоров’я Львова та заявив, що цьогоріч з державного бюджету заплановано виділили 165 млн грн, які спрямують на ремонт відділень у цій лікарні.

"Відвідали Центр легеневого здоров’я у Львові, де приймають хворих на Covid-19. Особисто поговорили із заступником головного лікаря про ситуацію з коронавірусом, про фінансування медицини та її розвиток... До кінця 2021 року відбудеться капітальний ремонт відділення реанімації та інтенсивної терапії. З державного бюджету на 2021 рік заплановано виділення коштів в розмірі 165 млн грн" – написав Шмигаль.

За його словами, станом на сьогодні у лікарні є 370 ліжкомісць для хворих на коронавірус, які повністю забезпечені киснем.

Нагадаємо, на початку квітня у Центрі легеневого здоров'я ввели в експлуатацію нову кисневу станцію, у результаті лікарня може забезпечити киснем 300 нових пацієнтів.

Додамо, раніше Вараанти повідомляли, що Денис Шмигаль планував відвідати Центр легеневого здоров'я, Львівський обласний спеціалізований центр радіаційного захисту населення та взяти участь у ротації військовослужбовців.

Мітки: Денис Шмигаль, медичні заклади львова, новини львова