Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великдень у Львові

Четвер, 29 квітня 2021, 14:10

На Львівщині під час Великодніх свят задіють близько трьох тисяч поліцейських

Великдень у Львові

Близько трьох тисяч поліцейських забезпечуватимуть охорону публічного порядку у Львові та області під час Великодніх свят.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В суботу та неділю, 1 та 2 травня, правоохоронці патрулюватимуть поблизу кожного храму, де відбуватимуться освячення пасок та Великодні богослужіння – забезпечуватимуть публічний порядок та слідкуватимуть за дотриманням громадянами карантинних обмежень.

Правоохоронці на Великодні свята працюватимуть у посиленому режимі.

Близько трьох тисяч співробітників служб та підрозділів поліції Львівщини, управління патрульної поліції, військовослужбовців Національної гвардії України, офіцерів та курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ забезпечуватимуть охорону публічного порядку у Львові та області під час Великодніх свят.

«Ми ретельно проаналізували оперативну обстановку на Львівщині, визначили завдання, провели необхідні розрахунки особового складу та готові до будь-яких ситуацій», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Олександр Шляховський.

Нагадаємо, влада Львова через карантин не організовуватиме жодних масових заходів до Великодніх свят. Також Львівська міськрада вирішила цьогоріч не проводити традиційний Великодній ярмарок через складну ситуацію із коронавірусом. Минулоріч Великодній ярмарок тривав з 10 квітня по 10 травня.

Крім цього, на Великодні свята у Львові збільшать кількість одиниць громадського транспорту, який курсуватиме до Голосківського та Сихівського кладовищ.

Додамо, Міністерство охорони здоров'я не впроваджуватиме посилений карантин на Великдень, проте вирішило зменшити тривалість богослужінь.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.