Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Вівторок, 22 червня 2021, 17:05

Радіо Незалежність висвітлюватиме поденщину підданців Садового

Львівська міськрада

Адміністрація міського голови Львова витратить 70 тисяч на висвітлення своєї діяльності на радіо Незалежність.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів спрощену закупівлю у системі ProZorro на послуги з висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб в радіоефірі, які переможець тендеру має надати до 31 грудня 2021 року. 

Аукціон стартував 4 червня, на нього подався лише один учасник – ТОВ РІЦ "Незалежність", що оцінив свої послуги 69 890 грн. Його й оголосили переможцем торгів. Зазначимо, очікувана вартість закупівлі становила 199 600 грн.

Закупівля складається із трьох лотів:

- виготовлення та транслювання інформаційних радіопрограм у формі сповіщення для загального відома у Львівській радіотрансляційній мережі. Всього мерія замовила 29 щотижневих передач тривалістю 10 хвилин та вартістю у 70 000 грн;

- трансляція інформаційних радіопрограм у формі сповіщення для загального відома по Львівській радіотрансляційній мережі на Першому каналі Українського радіо. Йдеться про 29 щотижневих 10-хвилинних радіопрограм у форматі інтерв'ю за участю посадовців Львівської міськради. Вартістю цього лоту – 39 600 грн;

- виготовлення та транслювання радіопрограм у формі сповіщення для загального відома в FM-діапазоні – 5 авторських аналітичних радіопрограм тривалістю 40 хвилин за участю посадовців міськради з можливістю прямого зв'язку з радіослухачами під час прямого ефіру програми. Вартість цього лоту становить 90 000 грн.

Як наголосили у міськраді, метою надання послуг є "забезпечення відкритості і прозорості у діяльності міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб через залучення засобів масової інформації".

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Радіоінформаційний центр "Незалежність" зареєстрований у 1995 році у Львові, займається діяльністю у сфері радіомовлення.

Радіостанція веде мовлення у Львові та Львівській області, її засновник – журналіст Іван Чудик. Станом на сьогодні керівницею радіостанції є Соломія Чудик, а власниками – Володимир Парубій і Марія Чудик. Розмір статутного капіталу підприємства становить 52 503,75 грн.

Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.