Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 6 липня 2021, 11:22

У червні Козицький заробив понад 50 тисяч гривень

Максим Козицький

У червні голові Львівської ОДА Максиму Козицькому нарахували 51 тисячу гривень зарплати, яка складалася з посадового окладу і надбавки.

Про це повідомила Львівська ОДА у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У червні цього року голові Львівської ОДА Максиму Козицькому нарахували 51 089,99 грн заробітної плати, що складалася з посадового окладу – 49 527 грн та надбавки за вислугу років – 1 485,81 грн.

Ще 77,18 грн становила індексація доходу.

Із цих коштів голова Львівської ОДА сплатив 9 962,55 грн податків та військового збору та отримав чистий дохід у 41 127,44 грн.

Додамо, у січні цього року Козицький отримав 49 тис грн зарплати, у лютому – 50 тис грн, у квітні – 46 тис грн, у травні – 42 тис грн.

Нагадаємо, 6 лютого 2019 року президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького. Він до свого призначення був директором низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

У 2015 році Максим Козицький балотувався до Львівської облради від партії "Самопоміч", але не пройшов. Детальніше про склад партії можна дізнатися у статті Варіантів "Самопоміч рустикальна". Також раніше голова Львівської ОДА висувався "Фронтом Змін" кандидатом у депутати до Львівської міської ради по одномандатному округу №9.

У 2020 році Козицький задекларував майже три мільйони гривень доходу, які отримав за роботу в компаніях, де він був власником до свого призначення..

Козицький у червні 2020 року погодився очолити Львівський обласний осередок партії "Слуга народу" й очолив список партії на місцевих виборах-2020 до Львівської обласної ради. Він пройшов до облради від цієї партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.