Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С.Бандери

П'ятниця, 9 липня 2021, 14:40

У Львові через ремонт перехрестя Бандери-Антоновича змінили курсування шести маршруток

вул. С.Бандери

Від завтра шість маршруток міста курсуватимуть зі змінами, п'ять тролейбусів об'єднають в один, а від аеропорту "Львів" до церкви Анни запустять новий автобус.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Завтра, 10 липня, в межах реконструкції вул. Степана Бандери розпочнуть  роботи із заміни усіх комунікацій на перехрестях з вул. Антоновича і вул. Героїв УПА і перекриють ці перехрестя для руху. Ремонтні роботи триватимуть до 1 вересня.

Як повідомили в управлінні транспорту Львівської міськради, громадський транспорт курсуватиме зі змінами, а також буде запроваджено додатковий маршрут.

Тролейбусні маршрути № 22, 23А, 27, 29, 30 об’єднаються у єдиний тролейбусний маршрут №22, який курсуватиме із "Автовокзалу" (вул. Стрийська) до університету ім. І. Франка. На маршруті працюватиме 20 одиниць рухомого складу із середнім інтервалом руху 7 хвилин.

У зв’язку із призупиненням роботи тролейбусних маршрутів працюватиме новий тимчасовий автобусний маршрут, який сполучатиме аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького та вул. Захисників України (церква Святої Анни) і курсуватиме: аеропорт "Львів" вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – вул. Шевченка – вул. Захисників України. У зворотному напрямку: вул. Захисників України – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – Любінська – аеропорт "Львів".

Міський автобусний маршрут №2А не курсуватиме на період проведення робіт.

Автобусний маршрут №41 сполученням вул. Сихівська – "Галицьке Перехрестя", у напрямку "Галицького Перехрестя", в частині зміни руху, курсуватиме: вул. Ген. Чупринки – вул. С. Бандери – вул. М. Коперника - вул. Дорошенка – пр. Свободи – пл. Різні – надалі по маршруту). У зворотному напрямку руху до вул. Сихівської маршрут курсуватиме без змін.

Автобусний маршрут №43 сполученням вул. Суботівська – вул. Раковського, у напрямку вул. Суботівської, в частині зміни руху, курсуватиме вулицями: вул. Зелена – вул. І. Франка –вул. Кн. Романа – пл. Галицька – пл. Міцкевича – пр. Свободи – вул. Торгова – вул. Городоцька – вул. Шевченка – вул. Захисників України – вул. Городоцька – надалі по маршруту). У зворотному напрямку руху до вул. Раковського маршрут курсуватиме без змін.

Автобусний маршрут №33 сполученням університет ім. І. Франка – вул. Виговського (ринок "Південний") у напрямку університету, в частині зміни руху, курсуватиме вулицями: вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – пл. Кропивницького –вул. Шептицьких – пл. Св. Юра – надалі по маршруту. У зворотному напрямку руху до ринку "Південний" маршрут курсуватиме: пл. Св. Юра – вул. Шептицьких – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Любінська – надалі по маршруту.

Автобусний маршрут №7 сполученням вул. Скрипника – вул. Грінченка у напрямку руху до вул. Грінченка, в частині зміни руху, курсуватиме: вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – пл. Різні – надалі по маршруту. У зворотному напрямку руху вул. Скрипника: вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – надалі по маршруту.

Автобусний маршрут №38 сполученням університет ім. І. Франка – "Центр Легеневого Здоров’я" вул. Зелена у напрямку руху до університету ім. І. Франка, в частині зміни руху, курсуватиме вулицями: вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – пл. Кропивницького – вул. Шептицьких – пл. Св. Юра – надалі по маршруту. У зворотному напрямку руху до вул. Зеленої маршрут курсуватиме: пл. Св. Юра – вул. Шептицьких – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – надалі по маршруту.

Нагадаємо, у травні у Львові до 31 грудня перекрили рух транспорту на ділянці вул. С. Бандери від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА, а у квітні Інститут просторового розвитку створив проект громадського простору між вул. Генерала Чупринки та вул. Бандери.

Додамо, з 28 вересня 2020 року у Львові розпочали ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Ще у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх", а у 2015 році Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає перепланування цієї вулиці. 

У лютому 2019 року "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект", а у травні 2020 року проектну документацію реконструкції вул. С. Бандери вартістю у 246 млн грн  погодив для Львівської міськради голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.