Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Кіра Рудик

Фб Кіри Рудик

Четвер, 29 липня 2021, 17:23

Деспотиця Рудик анафемувала сімох голосят Вакарчука

Кіра Рудик

На з'їзді політичної сили Голос з лав партії виключили сімох народних депутатів.

Про це повідомляє Українська правда.

З лав партії Голос на нинішньому з'їзді партії виключили сімох нардепів: Юрчишина, Лозинського, Устінову, Клименко, Стефанишину, Цабаля та Бобровську. Всього на з'їзді партії були присутні 22 учасники.

Також на з'їзді політичної партії Голос затвердили нову редакція статуту, що конкретизувала ідеологічні засади і мету роботи партії, розширила залучення територіальних організацій партії до управління і прийняття управлінських рішень в партії, суттєво зменшила повноваження голови партії на користь Політичної ради, забезпечила незалежність Контрольно-ревізійної комісії від одноосібної позиції голови партії.

Нагадаємо, що сьогодні представники львівського осередку достроково залишили з'їзд політичної партії "Голос" через його недемократичність, а дещо раніше Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський та ще декілька нардепів з Голосу заявили про вихід з партії через узурпацію влади головою партії Кірою Рудик.

Додамо, четверо львівських нардепів з Голосу та ще шестеро їхніх колег висловили недовіру керівництву партії та відокремились в об'єднання Справедливість.

Зазначимо, у партії Голос виник розкол – на початку червня стало відомо, що щонайменше десять нардепів розглядають варіант виходу з партії та фракції, пояснюючи це узурпацією та зловживанням влади з боку керівництва політсили.

А наприкінці березня львівські нардепи з Голосу оприлюднили заяву, у якій вимагали змінити керівництво та статут своєї партії. 

Наразі головою партії є Кіра Рудик, а головою фракції – Ярослав Железняк.

Додамо, на початку червня український телеведучий Сергій Притула заявив про вихід із Голосу через керівництво партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.