Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Маруняк

city-adm.lviv.ua

Четвер, 2 вересня 2021, 17:41

Ще 130 львівських медиків отримають по 10 000 гривень за вакцинацію мешканців Львова – Оксана Маруняк

Оксана Маруняк

130 львівських медиків отримають по 10 000 гривень за вакцинацію мешканців Львова.

На засіданні комісії охорони здоров'я та соціального захисту Львівської міської ради депутати погодили звернення управління охорони здоров'я Львівської міської ради з проханням виділити з міського бюджету 1,5 мільйона гривень на доплати медичним працівникам, яких залучали до вакцинації у вихідні та святкові дні.

Про це розповіла депутатка Львівської міської ради від Європейської Солідарності Оксана Маруняк.

"130 львівських медиків з різних лікарень та поліклінік, які вакцинують мешканців Львова, і які працювали понаднормово у вихідні та святкові дні, отримають по 10000 гривень заохочення за свою роботу. Чому сума, яку виділили з бюджету міста Львова, становить не 1,3 мільйона, а 1,5 мільйона?  Це пов'язано з тим, що з цих доплат також будуть сплачені податки (як це відбувається і з заробітною платою)", – додала Оксана Маруняк.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.