Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Антонов

Середа, 15 вересня 2021, 12:40

Садовий планує відсудити в Антонова майже 150 тисяч

Віталій Антонов

Львівська міська рада планує стягнути з АТ "Концерн Галнафтогаз" майже 150 тис грн безпідставно збережених коштів.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Львівської області від 23 червня 2021 року.

Львівська міська рада звернулася з позовом до суду про стягнення безпідставно збережених коштів у сумі майже 150 тис грн з АТ "Концерн Галнафтогаз".

"На розгляд Господарського суду Львівської області подано позов Львівської міської ради до Акціонерного товариства "Концерн Галнафтогаз" про стягнення безпідставно збережених коштів у сумі 141 898, 53 грн" – йдеться в ухвалі.

Господарський суд признав розгляд цієї справи на 19 липня, але тоді Львівська міська рада надіслала клопотання про відкладення судового засідання через відпустку в працівника, який мав представляти ЛЬвівську міськраду.

Розгляд справи по суті відбудеться сьогодні, 15 вересня.

Нагадаємо, власник концерну "Галнафтогаз" Віталій Антонов є найбагатшим серед львів'ян та 16 у рейтингу топ-100 найбагатших українців. Його капітал оцінили у 600 млн дол.  

Віталій Антонов є мажоритарним акціонером ПАТ "Концерн Галнафтогаз", яке володіє мережею автозаправних комплексів "ОККО".  

OKKO Group – всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ("Концерн" Галнафтогаз"). До складу OKKO Group входить понад 10 різнопрофільних бізнесів в сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг. 

Зазначимо, у червні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТОВ "Магнолія ІСТ" багатоквартирних житлових будинків на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній. Серед засновників компанії – ТОВ "Житлово-будівельна компанія "Ваш Дім", яка належить Антонову.

У 2022 році холдинг ОККО Group розпочне будівництво цілорічного курорту в смт. Славське, яке планували розпочати у 2021 році, а про будівництво цього курорту стало відомо ще у 2019 році, тоді OKKO Group зареєстрували у смт. Славське.

У холдинг також входить житлово-будівельна компанія "Ваш дім". У жовтні 2019 року у міськраді погодили будівництво цією компанією багатоповерхового житлового кварталу на вул. Пасічній, 133 на площі майже 12 га. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.