Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський перинатальний центр

Вівторок, 28 вересня 2021, 17:04

На Львівщині до переліку лікарень, які приймають пацієнтів з Covid-19, додали новий медзаклад

Львівський перинатальний центр

У області до госпіталізації хворих на коронавірус долучать Львівський перинатальний центр.

Про це повідомила прес-служба Львівсько ОДА.

Станом на сьогодні заповненість ліжкової мережі у області складає майже 48%, а щодня до медичних закладів госпіталізують від 170 до 210 людей із коронавірусом.

Тому у області до переліку лікарень, які приймають пацієнтів із Covid-19, долучили новий медичний заклад – Львівський обласний клінічний перинатальний центр.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ореста Чемериса, тут вже завершені ремонтні роботи другої черги, тому медзаклад може приймати вагітних жінок з підозрою або підтвердженим коронавірусом.

Чемерис додав, що у області також напрацьовують перелік закладів, які будуть долучені до роботи з пацієнтами з коронавірусом у випадку, якщо завантаженість ліжкової мережі перевищить показник в 50%.

Зазначимо, раніше стало відомо, що у області до госпіталізації хворих на коронавірус долучать Пустомитівську, Перемишлянську, Жидачівську, Сокальську і Рудківську лікарні.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки. Також раніше уряд змінив правила для карантинних обмежень та ввів Covid-сертифікати для вакцинованих.

Додамо, карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 31 грудня 2021 року. А з 24 лютого запровадили адаптивний карантин: країну знову поділили на "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, в залежності від епідемічної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.