Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

factroom.ru

Четвер, 17 січня 2013, 14:36

У Львівської облради не було політичної волі для проведення довиборів – КВУ

Причиною зриву проміжних виборів є не бездіяльність Львівської облради, а відсутність у неї достатньої політичної волі для їх проведення.

Таку думку сьогодні, 17 січня, під час брифінгу висловив голова ЛОГО ВГО «Комітет виборців України» Роман Кошовий, інформує кореспондент Варіантів

Він наголосив, що депутати облради на останній сесії не підтримали питання про зміни до бюджету-2013 рік, де йшлось про виділення коштів на довибори.

"В 2010 році всі депутати гарантували, що будуть дотримуватись українського законодавства, у даному випадку я розумію, що вони його не дотримуються", – зазначив Кошовий.

Як додав член координаційної ради громадянської мережі «Опора» Олександр Неберикут, питання про зрив виборів до облради лежить виключно в політичній площині.

За його словами, заручниками ситуації передовсім опиняються люди, що працюватимуть в дільничних виборчих комісіях, кандидати в депутати, а також виборці, в яких відбирають можливість реалізувати своє виборче право.

Нагадаємо, сьогодні голова Львіської окружної ТВК Микола Щур заявив, що подаватиме адміністративний позов на Львівську ОДА через зрив довиборів до облради.

Львіська ОДА, як і облрада звинувачення у зриві виборів відкидають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.