Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СІЗО у Львові

Фб Малюськи

Четвер, 9 грудня 2021, 20:00

Малюська показав дизайн майбутнього Львівського СІЗО

СІЗО у Львові

Денис Малюська оприлюднив фото ремонту слідчого ізолятора у Львові.

Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Викладаю ілюстрації дизайну майбутнього Львівського СІЗО, проектування якого знаходиться на фінальному етапі і який ми збудуємо за рахунок надходжень від великого розпродажу в‘язниць" – написав Денис Малюська.

За його словами, незабаром в Україні стартує будівництво в'язниць.

Зазначимо, влітку у місті обрали переможця архітектурного конкурсу на найкращу проєктну пропозицію з будівництва Львівської установи виконання покарань №19 на вул. Збиральній.

Ще у 2017 році Міністерство юстиції оголосило конкурс з інвестиційного продажу львівського СІЗО. Тоді передбачалося, що інвестор побудує новий слідчий ізолятор за межами міста, отримавши натомість приміщення старого СІЗО.

У 2020 році львівське СІЗО у Львові планували виставити на аукціон.

Того ж року депутати Львівської міської ради підготували звернення до уряду щодо передачі будівлі львівського СІЗО у комунальну власність міста, а у 2018 році будівлю слідчого ізолятора на вул. Городоцькій у Львові планували перетворити на музей. 

Додамо, у травні Денис Малюська відвідав Львівський слідчий ізолятор під час візиту на Львівщину, а у грудні 2019 роук він заявив, що в Україні з'являться приватні СІЗО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.