Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

osp-ua.info

Середа, 23 січня 2013, 19:37

Екс-кандидат від партії Соскіна каже, що ще не призначена заступником директора освітнього департаменту Львівської ОДА

Колишній заступник голови Городоцької РДА із соціальних питань Світлана Книшик, яка на парламентських виборах 2012 року була кандидатом в нардепи від Української національної консервативної партії, спростувала інформацію про своє призначення заступником директора департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської ОДА.

Про це вона сьогодні, 23 січня, повідомила в коментарі Варіантам

За словами Книшик, зараз вона дійсно проходить стажування у Львівській ОДА, однак чи її призначать заступником – наразі невідомо.

Відповідаючи на запитання, чи не розходиться робота в провладній структурі з її позицією проти діяльності міністра освіти Дмитра Табачника, про що Книшик заявляла під час виборчої кампанії в жовтні 2012 року, чиновниця зазначила:

"Я є професіоналом, відмінником освіти, чому я не маю права претендувати на цю посаду?".

Вона додала, що є безробітною вже 8 місяців, і весь цей час перебуває на біржі.

Голова УНКП Олег Соскін в коментарі Варіантам розповів, що вважає Книшик професіоналом високого рівня і не має нічого проти її призначення заступником Брегіна.

"Звісно, якщо вона на своїй посаді підтримуватиме провладний режим, то УНКП її критикуватиме", – зазначив Соскін.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з’явилась інформація, що Світлану Книшик призначено заступником директора департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської ОДА.

Зазначимо, що під час виборчої кампанії Світлана Книшик зняла свою кандидатуру на користь самовисуванця Ярослава Дубневича в Городоцькому окрузі.

До 2012 року Книшик була членом Партії регіонів.






Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.