Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Пресцентр

власне фото

Понеділок, 21 лютого 2022, 12:43

Лише один іноземний журналіст скористувався послугами нового пресцентру Львівської міськради

Пресцентр

Пресцентр для іноземних журналістів відкрився 17 лютого у Львові в Туристичному офісі Львівської міської ради. 

Начальниця відділу розвитку індустрії гостинності Львівської міськради,  відповідальна за роботу пресцентру Юлія Доліба розповіла, що станом на сьогодні один іноземний журналіст скористався послугами пресцентру. 

"Наразі у нас був тільки один журналіст з Італії, який чекав на інтерв’ю з мером міста" - повідомила вона. 

Юлія Доліба переконана, що в подальшому кількість журналістів збільшить й попит на послуги центру зростуть  

"Наша діяльність спрямована на допомогу та надання інформації для журналістів. Ми допомагаємо створити комунікацію журналістів з пресслужбою міської ради. Ми створили комфортний коворкінг для журналістів та вже чекаємо на іноземних гостей", – розповідає Юлія Доліба. 

Основна діяльність центру спрямована на надання допомоги іноземним журналістам. Працівники центр будуть надавати журналістам перевірену інформацію щодо роботи Львівської міської ради та допомагатимуть іноземним журналіста комунікувати із посадовими особами, - повідомила пресслужба Львівської міськради.  

Пресцентр розташований за адресою вулиця Руська, 20. Працює щодня, з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 20:00, а також на вихідних з 10:00 до 20:00. Одночасно в центрі можуть розташуватись до 10 осіб.

Нагадаємо, що нещодавно представництво НАТО в Україні переїхало до Львова. 

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.