У Львові оголошували тривогу через військові маневри у Білорусі

Середа, 2 березня 2022, 12:40

У місті оголошували повітряну тривогу через військові маневри, які велися з території Білорусі.

Про це повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 2 березня, о 10:25 год ранку у Львові оголошували повітряну тривогу.

"Спрацювання сигналу повітряної тривоги сьогодні було пов'язане з військовими маневрами, які велися з території Білорусі" – написала Ірина Гримак.

Також вона заявила, що на Львівщині відновили мовлення кілька телеканалів, які перестали працювати після обстрілу російськими військами Київської телевежі.

"У такій ситуації ворог намагатиметься дестабілізувати ситуацію, лякаючи людей з допомогою фейків. Потрібно ретельно перевіряти всю інформацію. Користуватися новинами від офіційних джерел – органів влади, поліції, СБУ, Збройних сил України.

Комендантська година у Львівській області залишається незмінною і діє з 22:00 год до 6:00 год. На вулицях проводиться постійне патрулювання за участі правоохоронних органів і військових. Необхідно бути готовими до перевірки документів.

Мешканці області посилюють обороноздатність області, виготовляючи і встановлюючи протитанкові і протиавтомобільні їжаки.

Нагадую, зведення нових блокпостів необхідно погоджувати з військовими і силами територіальної оборони. Неузгоджені блокпости можуть перешкоджати руху швидкої, гуманітарних вантажів та військової техніки.

Волонтери Львівщини допомагають усім, хто опинився в біді. Велика кількість допомоги надходить з-за кордону. Величезну підтримку Україні надають сусіди з Європейського Союзу і США" – додала Гримак.

Мітки: Білорусь, Ірина Гримак, Львів, новини львова, повітряний кордон