Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

містечко для переселенців

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 6 травня 2022, 15:01

У Львові відкрили друге містечко для переселенців на вулиці Пулюя

містечко для переселенців

На вул. Пулюя облаштували друге модульне містечко для переселенців на 120 будинків.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні у місті завершили облаштування другого модульного містечка для внутрішньо переселених українців, яке розгорнули на вулиці Пулюя, неподалік Технологічного фахового коледжу лісотехнічного університету.

У містечку встановили 120 будиночків, загалом тут можуть проживати 320 осіб.

Усі будинку Львів отримав від польського уряду за сприяння Міністерства розвитку громад та територій. Львівська міськрада забезпечує їх комунікаціями (вода, світло, каналізування), організацією побуту та благоустрою.

Нагадаємо, 24 березня виконком Львівської міської ради прийняв рішення про будівництво нового житла для переселенців, у місті заявили, що виділять земельні ділянки для будівництва нового житла.

Перше модульне містечко розмістили на вул. Уласа Самчука, 22, що поблизу Стрийського парку. Також тоді ж у мерії заявляли, що ще одне тимчасове містечко для вагітних жінок-переселенок облаштують на вул. Тракт Глинянський. Тоді ж у міськраді заявляли, що зведуть містечко для переселенців на 120 будинків на вул. Пулюя.

Крім цього, третє модульне містечко облаштують на Сихові, воно зможе розмістити 350 переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.