Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олексій Ковальов

espreso.tv

Вівторок, 30 серпня 2022, 12:04

Поспішна кончина нардепа Ковальова втішила канали галичанина Добродомова

Олексій Ковальов

У Росії офіційно підтвердили смерть нардепа-колаборанта Олексія Ковальова, який купив у Дмитра Добродомова "4 канал".

Про це повідомляє Українська правда.

Вчора, 29 серпня, слідчий комітет Росії повідомив, що розслідує вбивство колишнього народного депутата України від Слуги народу Олексія Ковальова, власника ТОВ "ТРК "Інтеррадіо" – українського інформаційно-розважального телеканалу "4 канал", який знаходився на окупованій території Херсонщини та співпрацював з російською окупаційною адміністрацією.

Ковальов в окупантів мав посаду так званого "заступника голови адміністрації Херсонської області по сільському господарству". Він помер внаслідок вогнепального поранення, напад був скоєний за місцем його проживання 28 серпня. Також загинула дівчина, яка проживала із ним.

Зазначимо, наприкінці грудня 2021 року Олексій Ковальов купив у львівського журналіста та нардепа Верховної Ради 7 скликання Дмитра Добродомова "4 канал".

17 серпня "4 канал" передали в управління АРМА, а пізніше канал перейшов у розпорядження Держкіно.

Як заявляв раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, 4 канал був потрібен Ковальову в інтересах Росії й він не купив його за вказівкою Офісу президента.

Також 21 липня львівський телеканал NTA, що належить Дмитру Добродомову, відмовився ретранслювати "4 канал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.