Львівсвітло очолив колишній директор Муніципальної обрядової служби Львова

Середа, 5 квітня 2023, 15:24

Новим директором ЛКП "Львівсвітло" призначили Олександра Єгорова.

Станом на сьогодні, як стало відомо Варіантам під час засідання комісії фінансів Львівської міської ради, керівником ЛКП "Львівсвітло" є Олександр Єгоров, який до цього очолював ЛКП "Муніципальна обрядова служба" (колишня назва – ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг").

Натомість з квітня 2022 року ЛКП "Львівсвітло" очолював Руслан Миляник.

Зазначимо, Єгорова призначили керівником ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" у вересні 2019 року. Він з 2019 року є співзасновником ТОВ "Медичний центр "Медісервіс Клінік", а з 2017 року й до тепер працює директором з правових питань ЖК "Парк Тауер".

Також Олександр Єгоров займався запуском проєктів в складі проєктного управління в частині управлінського менеджменту.

Раніше Олександр Єгоров був директором та співвласником ТОВ "Автошкола "Автопрофі" (2013-2019 рр.), а також директором Львівської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів (2016-2018 рр.). З 2010 року він працював директором львівської філії страхової компанії "Здорово", а з 2006 року − заступником директора львівської філії страхової компанії "Просто-страхування".

Олександр Єгоров закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю "Облік і аудит" (2006 р.) та Львівський національний університет ім. І. Франка за спеціальністю перська мова та література (2004 р.).

Нагадаємо, Руслан Миляник очолив "Львівсвітло" у квітні 2022 року. До цього він був керівником ТзОВ "Львівенерго", а у 2016-2020 роках очолював ТзОВ "Компанія Інстал Груп".

Додамо, у вересні 2022 року суд визнав винним екскерівника ЛКП "Львівсвітло" у поширенні впродовж 2015-2022 років у російській соцмережі "Однокласники" комуністичної символіки та призначив покарання у вигляді року позбавлення волі, звільнивши від відбуття покарання з випробувальним терміном 1 рік.

Мітки: ЛКП "Муніципальна обрядова служба", львівсвітло, новини львова, Олександр Єгоров, Руслан Миляник