Львівводоканал хоче 10 мобілок зі сканером обличчя для сканування гарячої води на Сихові

Четвер, 8 червня 2023, 16:12

Львівводоканал замовив за 99 тисяч гривень десять мобільних телефонів зі сканером обличчя та сканером відбитків пальців.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання мобільних телефонів, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 9 червня, а очікувана вартість послуг становить 99 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має поставити "Львівводоканалу" 10 мобільних телефонів

Телефони повинні мати такі характеристики: кількість SIM-карт – 2; обсяг оперативної пам’яті не менше 4 ГБ та обсяг вбудованої пам’яті не менше 128 ГБ; основна камера – роздільна здатність не менше 48 мп + 2 мп + 2 мп; запис відеo – Full HD; фронтальна камера – роздільна здатність не менше 16 мп; операційна система – Android 11; сканер обличчя та підекранний сканер відбитків пальців; основний колір – чорний.

Телефони повинні бути новими. Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

Додамо, у грудні 2022 року "Львівводоканал" замовив за 20 млн грн 38 дизель-генераторних станцій у компанії з Житомирщини, а на початку квітня цього року вирішив придбати за 218 тис. грн 700 м² бруківки у ТзОВ "Пласт-Інвест".

Мітки: ProZorrо, закупівлі, Львівводоканал, мобільний зв'язок, новини львова, телефони