Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Середа, 14 червня 2023, 09:00

Які бувають системи автоматизації кафе та чим вони відрізняються

Популярність систем управління онлайн-продажами (Point of Sale - POS) в роздрібній торгівлі та гастрономії невпинно зростає.

Існує два типи систем автоматизації: стаціонарні та хмарні. Перші суттєво поступаються другим за багатьма показниками, зокрема такими, як компактність і мобільність обладнання, доступність, безпека зберігання даних, універсальність.

Переваги хмарних систем для кафе

Хмарні системи обліку більш сучасні і прості в користуванні. На етапі відкриття нового закладу не потрібно вкладати багато коштів в обладнання і програмне забезпечення. 

У випадку хмарного рішення дані зберігаються за межами фізичного розташування закладу, де над ними постійно здійснюється контроль, що унеможливлює несанкціонований фізичний чи віртуальний доступ.

Які плюси системи автоматизації Poster

Оснащення бізнесу правильними інструментами, зокрема хмарною системою автоматизації, допоможе оптимізувати час видачі замовлень, збільшити продажі і прибутки кафе. 

Poster Pos — це програмне забезпечення, створене з думкою про Ваш бізнес. Ось деякі з його переваг:

  • Програму можна встановити на смартфон, щоб приймати замовлення безпосередньо біля столика.

  • Дані зберігаються на надійному і безпечному сервері.

  • Швидке встановлення: навіть за 15 хвилин.

  • Можливість швидкого запуску доставки.

  • Ціна включає безкоштовну технічну підтримку 24/7.

  • Доступний 15-денний безплатний пробний період.

 Дізнайтеся більше про переваги Poster за посиланням.

Як обрати найкращу систему обліку для кафе

На ринку представлені системи автоматизації різних типів, конфігурацій, розробників. Власнику гастробізнесу може бути складно зробити вибір. 

За якими критеріями вибрати програму обліку для кафе? Ціна? Відгуки клієнтів? На нашу думку, на остаточний вибір повинна впливати індивідуальна оцінка реальних потреб закладу. 

Хмарне рішення може викликати певні побоювання у більш консервативних підприємців, які звикли працювати “по-старому”. Але сміливість часто сприяє змінам на краще. Змінюватися і вдосконалюватися вкрай необхідно, щоб вести прибутковий бізнес і не опинитися “за бортом”.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.