У Дублянах та Малих Підлісках на аукціон під комерцію вистановили три земельні ділянки

Середа, 21 червня 2023, 14:03

Ці ділянки передбачені для будівництва СТО та торгового комплексу.

Про це повідомляє департамент міської агломерації Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львівській міськраді виставили на продаж у приватну власність 3 земельні ділянки несільськогосподарського призначення, що знаходяться у Дублянах та Малих Підлісках. Також ще 10 земель перебувають на стадії підготовки до торгів.

Всі ділянки продають під комерційні потреби, а земельні торги відбудуться 11 липня цього року.

"Це буде перший е-аукціон, на якому комунальні землі у громадах продаватимуть через систему ProZorro, тобто – максимально публічно. Відкритий доступ до інформації мають і мешканці громад, і потенційні інвестори з різних куточків України" – йдеться у повідомленні. 

У Дублянах на торги виставили дві ділянки на вул. Сонячній – Львівській, які призначені для будівництва СТО й знаходяться за 500 метрів від київської траси. Стартова ціна першої ділянки, площею 0,18 га, – 2 526 280 грн. Стартова ціна другої ділянки, площею 0,11 га, – 1 449 500 грн.

У Малих Підлісках на просп. Незалежності, 1 на продаж виставили 0,2 га – для будівництва торгового комплексу. Початкова ціна лота – 773 300 грн.

 

Додамо, у серпні 2022 року депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Мітки: земельний аукціон, Львів, новини львова, продаж землі, промислова зона