Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Яловий

city-adm.lviv.ua

Четвер, 20 липня 2023, 10:50

У Львові призначили нового керівника міського управління з надзвичайних ситуацій

Микола Яловий

Міське управління з надзвичайних ситуацій очолив Микола Яловий.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 19 липня, під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий представив нового керівника міського управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони, яким став полковник служби цивільного захисту Микола Яловий.

"Микола Яловий – учасник АТО (розмінування), а також фахівець з великим досвідом роботи в сфері цивільного захисту" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Микола Яловий з липня 2023 року є позаштатним радником міського голови Львова з питань цивільного захисту, а з серпня 2018 року працював заступником начальника ГУ ДСНС України в Одеській області.

Впродовж 2016-2018 років Яловий очолював 1 державний пожежно-рятувальний загін з охорони об’єктів ГУ ДСНС України в Одеській області (АТ "Одеський припортовий завод"), а у 2008-2016 роках був першим заступником начальника ГУ МНС України в Чернівецькій області.

З червня по листопад 2008 року Микола Яловий очолював відділ організації реагування на надзвичайні ситуації та координації дій управління рятувальних сил ГУ МНС України у Львівській області, а у 2004 році був начальником відділу координації дій та організації робіт у надзвичайних ситуаціях управління з питань планування та дій у надзвичайних ситуаціях ГУ з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Львівської ОДА.

Додамо, у листопаді 2021 року управління з цивільного захисту населення міськради перейменували на управління цивільного захисту населення та територіальної оборони.

А у 2022 році штат цього управління збільшили на дві посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.