Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

П'ятниця, 11 серпня 2023, 14:26

На обслуговування системи електронного документообігу Львівщини передбачили 300 тисяч гривень

Львівська ОВА

Львівська ОВА замовила обслуговування системи електронного документообігу Megapolis.DocNet за 300 тисяч гривень.

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА оголосило тендер у системі ProZorro з супроводження та обслуговування функціонала інформаційної системи "Система електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet" у Львівській ОВА та територіальних громадах Львівщини, яку переможець тендеру має здійснювати до 20 грудня 2023 року.

Аукціон стартує у серпні, а очікувана вартість послуг становить 300 000 грн.

Згідно з закупівлею, Львівська ОВА, для здійснення безперебійного та якісного обслуговування системи електронного документообігу Megapolis.DocNet, шукає підрядника, який би забезпечував функціонування та технічну підтримку програмного забезпечення. 

Станом на сьогодні користувачами системи електронного документообігу Megapolis.DocNet є понад 3000 працівників територіальних громад, які працюють в 70 громадах, та понад 1000 працівників Львівської ОВА, Львівської обласної ради та 7 районних державних адміністрацій Львівської області.

Нагадаємо, у травні цього року Львівська ОВА замовила комплектуючі до серверів для системи електронного документообігу Megapolis.DocNet за 175 тис. грн у фірми з Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.