Зміст статті

18 серпня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 73)

Деяка українська попмузика під час війни з Росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними навколишній війні з Росією.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики.

Markiv

Украй кітчева форма Христини Соловій, яку рятує неждане атеїстичне зізнання, якого ніколи не дочекаєшся від посестри Сергія Жадана. Хто б міг подумати.

Artistka Chuprynenko

Замріяний фолк з іронічним говірковим зигзагом як чудовий приклад для деградації Сергія Бабкіна. Атмосферою нагадує кліп польського гурту Mikromusic "Po co ja tu jestem".

Саша Чемеров, Міша Правильний, Культурний Десант

Після старомодного трешачка про Білгород Культурний Десант навіщось підсовує цілком адекватному рокеру Чемерову адепта банальних істин Мишка Правильного. Для чого?

Leroy

Повільне намацування ейфорійним денс-попом дискотечної території Джессі Вейр.

Nia Barbia

Після понтів у Варшаві Nia Barbia щось там репує про секс на пляжі в Одесі та Лео Мессі. Можна довго співати про щось рожеве та гламурне, але що робити з містечковим вайбом, який аж пре з усіх щілин?

Кит

Доволі неоковирний мікс тексту та інтонацій для делікатних нюансів саунду у цьому рнб.

Люсі

У цій ностальгії за 90-ми Люсі лише варто не опинитися десь поруч біля російського колективу Гості із будущєва та більше триматися оригіналу Night Crawlers.

Marko Kvitka

Цікавий приклад трансформації неошароварщини у щось уже не настільки жахливе відразу.

Brykulets

Маленький послідовник гурту Курган & Agregat з олдскульною ностальгією про перемоги Динамо.

alyona alyona

Муляжна псевдореперка alyona alyona услід за Колою заходить на терени маніпуляції дитячими сумними очима. Звісно, що пустота не болить, а тому чекаємо біля діток Псюка та Скофку.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.