Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АЗС

Неділя, 22 січня 2023, 15:31

Дві фірми змовились під час закупівлі для Фонду держмайна Львівщини

АЗС

АМКУ розпочав справу щодо змови двох компаній, які змовились під час продажу АЗС.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет встановив змову між ТОВ "Інновабуд-Плюс" та ТОВ "Праймсервіс-Плюс" під час їхньої підготовки та участі у закупівлі, який проводив Фонд держмайна України.

"Мова йде про продаж групи інвентарних об’єктів: будівлі адмінбудинку та ремонтних боксів з операторною АЗС, який був організований у 2021 році Регіональним відділенням Фонду держмайна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Відділення під час розгляду справи довело, що відповідачі під час підготовки та участі у аукціоні, всупереч ЗУ "Про публічні закупівлі", узгоджували свої дії" – наголосили у АМКУ.

Зокрема, фірми спільно готували документи для участі в аукціоні та використовували однакову ІР-адресу для входу в аукціон.

АМКУ звинуватив підприємства у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції. За змову ТОВ "Інновабуд-Плюс" та ТОВ "Праймсервіс-Плюс" оштрафували на 68 грн кожного.

Додамо, раніше АМКУ виявив, що дві фірми змовилися під час проведення тендеру з закупівлі піску та щебню для "Львівгазу", а також звинуватив у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції дві фірми під час торгів з купівлі нежитлового приміщення у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.