Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

протезування

Superhumans

Понеділок, 9 жовтня 2023, 15:29

Львівський центр Superhumans підписав меморандуми з двома французькими клініками

протезування

Центр хірургії Superhumans, інвестиції в запуск якого становлять 54 мільйони доларів, підписав меморандуми з двома французьким клініками.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Центр реконструктивної хірургії Superhumans Сenter підписав меморандуми з двома французькими клініками – Регіональним інститутом фізичної реабілітації Ugecam North-East і Assistance publique – Hоpitaux de Paris (AP-HP).

Також Superhumans Сenter домовився з одним із найбільших виробників протезів у світі компанією Ottobock про розширення співробітництва у сфері навчання та впровадження нових технологій.

"Отримали нове рішення для протезів верхніх кінцівок, спеціально розроблене для України" – йдеться у повідомленні центру.

Зазначимо, інвестиції в запуск реабілітаційного медичного центру Superhumans у Львові оцінюють у 54 млн доларів. Кошти для фінансування проєкту залучають в Україні та за кордоном методом фандрейзингу.

Клініка Superhumans фокусуватиметься на протезуванні дорослих і дітей, хірургічних операціях із реконструкції та відновлення понівечених частин тіла, зокрема обличчя, а також на лікуванні посттравматичного стресового розладу.

Нагадаємо, Superhumans Center – сучасний реабілітаційний центр, що займатиме площу 7,7 тис. м² госпіталю ім. Юрія Липи. Передбачається, що щороку центр зможе приймати до 3000 пацієнтів.

Керівниками фонду і власниками реабілітаційного центру є власник найбільшого українського порту TIS та партнер-засновник української інвестиційної компанії SD Capital Андрій Ставніцер, член наглядової ради TIS Філіп Грушко та колишня директорка фонду Олени Пінчук, а з 2014 року очільниця проєкту Віктора й Олени Пінчуків "Медсанбат" Ольга Руднєва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.