Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Грицевич

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Вівторок, 12 грудня 2023, 11:00

У Львові відбувся форум Європейські стандарти роботи із міжнародними інвесторами

Роман Грицевич

На форумі обговорили можливості залучення міжнародних інвестицій.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.  

Вчора, 11 грудня, у стінах міської Ратуші відбувся форум "Європейські стандарти роботи із міжнародними інвесторами: як залучати приватні інвестиції не чекаючи відбудови та закінчення війни".

Під час форуму учасники мали можливість заслухати виступи експертів Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ) щодо стандартів роботи та можливостей залучення міжнародних інвестицій.

У заході взяв участь депутат фракції Європейська Солідарність у Львівській міськраді Роман Грицевич.

"Метою форуму є підвищення інституційної спроможності українських громад. Тому що спроможні громади – це основа ефективного відновлення України. Дуже важливо громаді, депутатам зокрема розуміти як шукати міжнародних партнерів і як ефективно з ними працювати. Відчувати культурні відмінності у міжнародних контактах та елементах ділового етикету. Дякуємо організаторам!" – прокоментував Роман Грицевич.

Додамо, форум об’єднав представників понад 10 українських громад: Київської, Житомирської, Вінницької, Полтавської, Миколаївської, Черкаської, Рівненської, Чернігівської, Чернівецької та Тернопільської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.