Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перегляд "Попелюшки"

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Середа, 13 грудня 2023, 10:55

До Дня Святого Миколая понад 700 діток Львівської громади переглянули Попелюшку

перегляд "Попелюшки"

Ініціатива Володимира Марусяка "Подаруй дитині враження" дозволила подарувати незабутні емоції понад 700 дітям захисників.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

"Подаруй дитині враження" – це щорічна традиція депутата фракції Європейська Солідарність у Львівській міськраді Володимира Марусяка.

Цьогоріч така ініціатива дозволила подарувати незабутні емоції понад 700 діткам наших захисників, дітям з малозабезпечених сімей, дітям сиротам та іншим вразливим групам населення.

"Казки – це зовсім не дрібниця. Головне у них – це мораль. Мораль казки "Попелюшка" – показати, які переваги мають чесність, терпіння, слухняність і які біди переслідують тих, хто зневажає ці якості. Здається, така казкова історія ніколи не може набриднути, адже в ній є мотиви та проблеми, які завжди будуть актуальними для кожного: незаслужені страждання і несправедливість, повага до працелюбства як високої людської чесноти, винагорода за важку працю, високі моральні якості.

Дякую всім, хто долучився до цієї події, зокрема благодійникам, які придбали частину квитків" – прокоментував Володимир Марусяк.

Додамо, виставу розпочали зі слів вдячності всім і кожному, хто думками, словами і найголовніше діями захищає Україну, зокрема захисникам і захисницям ЗСУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.