Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Марусяк

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Четвер, 14 грудня 2023, 13:44

У Львові напрацювали рішення про реконструкцію вулиць Мазепи і Грінченка та підтримку бізнесу

Володимир Марусяк

Реконструкція вулиць Мазепи й Грінченка та розмежування програм про ваучерну підтримку бізнесу – напрацювання комісії підприємництва.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

"Під час чергового засідання постійної комісії підприємництва, інвестицій, цифрової трансформації та спадщини Львівської міської ради, депутати проголосували за реконструкцію вулиць Гетьмана І. Мазепи та Б. Грінченка" – розповідає заступник голови комісії, депутат фракції Європейська Солідарність Володимир Марусяк. 

"Реконструкція цих вулиць є важливою в межах створення екосистеми підтримки та турботи про військових та цивільних, постраждалих від війни Unbroken. Кредитування за кошти Європейського інвестиційного банку відбудеться у рамках проєкту "Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України". Обсяг та валюта коштів позики не більше 9 800 000 євро" – прокоментував Марусяк.

За словами депутата, під час комісії також внесли зміни до ухвал Про ваучерну підтримку бізнесу в період воєнного стану та до Програми підтримки винаходів подвійного призначення (БПЛА, у тому числі ударних, розвідувальних та інших дронів). Зміни полягають у тому, що ці дві ухвали повністю розмежували. 

"Я закликаю підприємства, які працюють, мають бачення свого розвитку та користі для країни подаватися на ваучерну підтримку вже з нового року. Чи була підтримка від міської ради корисною, ми також хотіли б почути від підприємців, які отримали ваучер, вже вкінці 2024 року. Запрошуємо до співпраці" – додав Володимир Марусяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.