Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

Олена Пелех

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   П'ятниця, 15 грудня 2023, 13:19

За ініціативи Європейської Солідарності у Львові встановлюватимуть модульні садочки для дітей

Олена Пелех

Депутати підтримали програму встановлення модульних садків для дітей Львівської МТГ на 2024-2026 роки.

Під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутати підтримали Програму встановлення модульних комунальних закладів дошкільної освіти (садків) для дітей Львівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

"Це важливе рішення для нашого наймолодшого покоління" – каже ініціаторка ідеї, депутатка фракції Європейська Солідарність Олена Пелех.

"Програма встановлення модульних комунальних закладів дошкільної освіти (садків) для дітей Львівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки – це внесок у розвиток нашого міста. За допомогою цієї ідеї ми зможемо забезпечити достатньою кількістю місць усіх дітей у закладах дошкільної освіти (садках), тим самим покращимо їхній рівень соціальних навичок та сприятимемо їхньому психологічному розвитку" – прокоментувала Олена Пелех.

За словами депутатки, за допомогою Програми також буде здійснено допомогу працюючим сім'ям.

"Відсутність місць для діток у садках провокує негативний вплив на сімейне життя, це ускладнює можливість батьків знайти роботу чи продовжувати якісно навчання. Також реалізація Програми збільшить кількість нових робочих місць. Віримо, що скоро діти зможуть відвідувати садки в мирний час. Та дякуємо Захисникам та Захисницям за можливість працювати в сьогоднішніх реаліях. Все буде Україна!" – додала Пелех.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.