Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 22 грудня 2023, 15:12

Благочестивий Садовий спокусився на масну пропозицію продавати алкоголь до 22:00

Андрій Садовий

У Львові дозволили продавати алкогольні напої з 12:00 год до 22:00 год.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №626 від 21 грудня 2023 року.

Андрій Садовий, реагуючи на звернення Європейської Бізнес Асоціації, а також ТзОВ "Ашан Україна гіпермаркет", ТзОВ "Метро Кеш енд Кері Україна" та ПП "Мережа-Сервіс Львів", вніс зміни до свого розпорядження від квітня цього року, яким дозволив продавати алкогольні напої на території Львівської громади на одну годину довше.

Зокрема, відтепер заборона на продаж алкоголю діятиме з 22:00 год до 12:00 год замість 21:00 год до 12:00 год.

"Заборонити з 22 грудня 2023 року і до закінчення терміну, на який було введено воєнний стан, продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв закладам торгівлі та громадського харчування усіх форм власності на території Львівської МТГ з 22.00 год до 12.00 год" – йдеться у розпорядженні.

Також у цьому розпорядження зберігається заборона щодо продажу будь-яких алкогольних напоїв на час дії воєнного стану військовослужбовцям Збройних Сил України, Нацгвардії України та іншим військовим формування й правоохоронцям.

                             

Нагадаємо, з квітня 2023 року у Львові заборонили продавати алкогольні напої з 21:00 год до 12:00 год.

 

Нагадаємо, з березня 2022 року через введення воєнного стану у Львові на місяць повністю заборонили продаж алкоголю. Тоді Варіанти дослідили особливості продажу алкоголю у Львові та на Львівщині у статті "Сухий бюджет Львова".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.