Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 29 грудня 2023, 12:20

Бюджет Львова на 2024 рік прийнято

Петро Адамик

Громада Львова зустріне новий рік з новим бюджетом. 

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

"У 2024 році пріоритетом буде максимальна підтримка наших військових" – каже голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик.

"Для підтримки військових ми виділили понад 1 мільярд гривень. Це важливе рішення ми ухвалили на сесії Львівської міськради. Ми також забезпечили гідну гарантовану оплату праці для працівників муніципального сектору, які попри всі труднощі, продовжують надавати якісні послуги нашим громадянам.

У бюджет заклали достатньо коштів для безперебійної життєдіяльності всіх міських установ. Освіта, медицина й соціальний захист, критична інфраструктура та резервний фонд (ліквідація наслідків ракетних ударів) – ось головні напрями, на які скеровують кошти громади" – прокоментував Адамик.

За словами Петра Адамика, депутати також підтримали внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради задля оптимізації їхньої діяльності. Ця реорганізація триватиме до вересня 2024 року.

"За ініціативи фракції Європейська Солідарність, а також й інших фракцій, у структурі виконавчих органів наступного року з’явиться посада заступника міського голови з питань ветеранів та людей з інвалідністю, а не лише у справах ветеранів.Департамент агломерації реорганізують в управління, а управління економіки, що дублювало функції департаменту економічного розвитку, а також управління житлового господарства, що дублювало функції однойменного департаменту, ліквідують.

Вдячний всім депутатам, які підтримали ці рішення. Впевнений, що разом ми зможемо подолати всі виклики, адже Львів – найкраще місто" – додав депутат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.