Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

студентське братство

Субота, 19 квітня 2014, 15:11

Викривачу ніби-то корупційних дій депутата Ореста Шейки належить видавничий бізнес

студентське братство

Співзасновник ВМГО «Студентське братство» та ЛОГО «Інформаційно-аналітичний центр «Логос»»  Олег Яценко є підприємцем і займається видавничою діяльністю.

Серед 53 різновидів підприємницької діяльності, які офіційно зареєстровані на фізичну особу-підприємця Олега Яценка, є  видавнича справа та надання поліграфічних послуг.

Про це повідомлено в Державному реєстрі підприємців.

Основною ж господарською діяльністю, яка зареєстрована на Олега Анатолійовича, є дослідження й експериментальні розробки у сфері суспільних і гуманітарних наук.

Як фізична особа-підприємець Яценко зареєстрований 28 березня 2012 року.

  

 Скріншот з сайту irc.gov.ua

Нагадаємо, що восени 2012 році групою громадських організацій, до яких увійшли Інформаційно-аналітичний центр «Логос», ВМГО «Студентське братство» та ЛОМГО «Учнівське братство», було створено антикорупційний комітет, який аналізував прозорість та ефективність використання коштів бюджету Львівської області. За результатами аналізу було виявлено ніби-то корупційні дії депутата облради  Ореста Шейки, який є директором ТОВ «Компанія Ґердан».Останній заперечив свою непричетність до корупційних дій. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.