Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції у Львівщину

Вівторок, 1 березня 2016, 15:56

Львівщиною зацікавився канадський холдинг Fairfax

інвестиції у Львівщину

Канадський холдинг Fairfax має намір інвестувати у Львівську область.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, компанія зацікавлена у співпраці із регіональними компаніями в агропромисловому секторі та ІТ-галузі, а також розвитку промислових парків.

За словами представників холдингу Fairfax Financial Holdings Limited, у питаннях інвестицій компанія не обмежуються конкретними галузями, їх цікавить будь-який вид бізнесу, який є перспективним для регіону. Наразі вони вже ознайомились із діяльністю двох ІТ-фірм у Львові.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка запропонував інвесторам кілька напрямків для діяльності. Серед них – будівництво індустріальних парків, туристична галузь, а також сфера енергетики, зокрема використання природних джерел енергії та розвиток вугільної промисловості.

Зазначимо, що Fаirfax – успішна компанія із 30-річним досвідом на рингу фінансових послуг, яка здійснює страхування майна і відповідальності та інвестиційний менеджмент.

Нагадаємо, інвестувати у Львівщину погодилася канадська компанія Bombardier, яка співпрацюватиме із Львівським локомотиворемонтним заводом. Окрім цього у Бродах французький концерн Nexans збудує завод із виробництва кабельно-провідникової продукції, а японська компанія Fujikura відкрила на Львівщині підприємство з виробництва автокомпонентів.

Також італійська компанія Ced Engeneria S.R.L.В планує розпочати будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів на території області.

А у листопаді 2015 року найбільший промисловий інвестор у Львівській області – компанія LEONI Wiring Systems UA GmbH, яка спеціалізується на виробництві кабельних систем для автомобільної промисловості, заявила, що планує побудувати завод у Радехівському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.