Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ Львівщини

П'ятниця, 12 серпня 2016, 10:13

Львівщині присвоїли сірий рівень терористичної загрози

СБУ Львівщини

СБУ встановила рівні терористичної загрози для регіонів України.

Про це повідомила прес-служба СБ України.

У зв'язку із загостренням ситуації на кордоні з Кримом та у районі проведення АТО, СБУ прийняла рішення щодо встановлення рівнів терористичних загроз у областях України.

Зокрема, Донецькій та Луганській областях, Криму присвоєно "червоний" рівень загрози; Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях – "жовтий", а "синій" рівень загрози – у Дніпропетровській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Київській областях та у Києві.

"Сірий" рівень загрози встановили у Львівській, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Полтавській та Тернопільській областях.

Як зазначили у СБУ, ця постанова є відкритою, можна ознайомитися із заходами, що вживаються для боротьби з тероризмом відповідно до визначених рівнів терористичних загроз.

Нагадаємо, уряд затвердив рівні терористичної загрози у лютому цього року. "Сірий" рівень означає можливу загрозу, "синій" – потенційна загроза, "жовтий" – ймовірна загроза, а "червоний" – найвищий рівень терористичної загрози.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.