Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська облрада

Понеділок, 5 грудня 2016, 17:31

У Львові здають в оренду приміщення під аптеку

Львівська облрада

Львівська обласна рада оголосила про передачу в оренду трьох комунальних приміщень у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради передає в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад області.

Відтак, здаються в оренду на 2 роки та 11 місяців нежитлові приміщення на вул. Личаківська, 81 у Львові,  площею 2 м², які знаходяться на балансі Львівського апеляційного господарського суду для розміщення торговельних автоматів, що відпускають продовольчі товари.

Також на вул. Івасюка, 31 (Львів-Винники) здається в оренду на цей же термін нежитлове приміщення площею у 18 м² для розміщення аптеки, що реалізує готові ліки. Комунальне приміщення знаходиться на балансі КЗ ЛОР "Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи".

Приміщення КП ЛОР "Нерухомість та майно" на вул. Винниченка, 8, площею 18,7 м² здають в оренду для господарських потреб.

Заяви про оренду приймаються до 15 грудня цього року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.