Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Богдан Чечотка

Понеділок, 25 вересня 2017, 16:51

Чечотка планує очолити Львівську психіатричну лікарню

Богдан Чечотка

На посаду керівника Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні претендують троє кандидатів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Свої кандидатури на участь у конкурсі на посаду головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" подали Андрій Голдун, Олександр Губар та Богдан Чечотка.

Андрій Голдун був лікарем у Львівському обласному шкірно-венерологічному диспансері, а з 2009 року працює у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

Олександр Губар наразі виконує обов’язки головного лікаря цієї лікарні, а до цього він був завідувач лікувально-реабілітаційного відділення кризових станів №31 у лікарні. На початку січня начальник управління спільної власності Львівської облради Микола Бандра підписав наказ про призначення Олександра Губара на посаду в.о. головного лікаря до призначення нового директора закладу.

Богдан Чечотка є директором ТзОВ "Авто Спа Україна", хоча до цього очолював департамент охорони здоров’я Львівської ОДА. У жовтні 2016 року він написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Нагадаємо, Львівська облрада оголосила конкурс на головного лікаря Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні у серпні цього року.

До цього головним лікарем лікарні був Олександр Фільц.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.