Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 2 червня 2020, 14:30

На Львівщині підтвердили 60 смертей від коронавірусу

швидка допомога

Померли 50-річна львів'янка та 81-річна мешканка Жовківського району, у яких діагностували коронавірус.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні у області підтвердили ще дві смерті мешканців Львова і області, інфікованих коронавірусом.

Зокрема, померла 50-річна львів'янка, яка перебувала на лікуванні у реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні з 29 травня. Позитивний ПЛР-тест отримали 26 травня. Жінка була підключена до апарату ШВЛ.

Також 29 травня померла 81-річна мешканка Жовківського району, яку госпіталізували до Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи у важкому стані. Позитивний ПЛР-тест отримали 31 травня.

Зазначимо, станом на сьогодні у області підтвердили 1734 випадки зараження коронавірусом та 58 смертей.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 5 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Також, станом на 1 червня, Львівська область не відповідає критеріям для початку нового етапу пом'якшення карантинних заходів.

Додамо, 20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.