Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

Четвер, 8 квітня 2021, 16:37

Депутати пропонують запровадити у школах Львівщини обов'язкові уроки екології

школа на Львівщині

Львівська облрада ініціює пілотний проект із проведення уроків екології у навчальних закладах.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. 

Вчора, 7 квітня, постійна комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради прийняла звернення до Кабінету Міністрів України про запровадження в шкільній програмі обов’язкових уроків екологічного виховання та освіти.

За словами депутатки облради Анастасії Пляцок, йдеться про реалізацію пілотного проекту проведення уроків екології в закладах освіти Львівщини, які б були присвячені вихованню у дітей громадської екологічної свідомості, навчанню культури сортування сміття, знайомству з альтернативними видами енергії тощо.

Наразі ініціативу запровадження у школах Львівщини уроків екології має розглянути ще постійна комісія з питань освіти, науки та інновацій.

Додамо, у штат кожної з шкіл Львівщини мають ввести медичного працівника, а також цьогоріч Міносвіти звільнило учнів 4 та 9 класів від ДПА через Covid-19

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.