Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Данііл Меньшиков

Фб Львівської митниці

Середа, 8 грудня 2021, 13:35

Екс-керівник Черкаської митниці став новим очільником Львівської митниці

Данііл Меньшиков

Керівником Львівської митниці призначили харків'янина Данііла Меньшикова.

Про це повідомила Львівська митниця Держмитслужби на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зі вчора, 6 грудня, Данііла Меньшикова призначили виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці, який до цього чотири місяці очолював Черкаську митницю.

Данііл Меньшиков, уродженець Харкова, навчався на економічному факультеті Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, кафедра фінансів та кредиту.

З лютого 2018 року став заступником начальника управління в департаменті розвитку підприємництва та регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, а у 2019 році перейшов на посаду начальника відділу моніторингу та аналізу митної вартості Державної Фіскальної служби України, а потім і Державної митної служби України.

У 2021 році почав працювати начальником управління таргетингу Координаційно-моніторингової митниці Держмитслужби, а у серпні став керівником Черкаської митниці. 

Згідно із його декларації про доходи за 2020 рік, Меньшиков має землю на Вінничині, криптовалюти Bitcoin і Ripple на 145 тисяч гривень, 300 тисяч гривень готівки та користується автівкою ДП "СВЦ" вартістю 154 тисяч гривень.

Нагадаємо, наприкінці червня керівником Львівської митниці призначили киянина Іллю Ніжнікова, який переміг у конкурсі на цю посаду. До нього в.о. Галицької митниці був екс-співробітник СБУ Андрій Колобродов, якого призначили у березні цього року.

Додамо, Галицьку митницю створили восени 2019 року на основі Львівської, Івано-Франківської та частини Тернопільської митниць. Однак пізніше, відповідно до реорганізації, вирішили створити окрему Львівську митницю, в зоні впливу якої буде лише Львівська область.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.